onsdag 17 november 2010



Idag hade vi 10 företagare som gästade oss på frukostmötet den 17 november!
Det var en härlig stämning och så fantastisk att höra om alla olika företag som finns i regionen. Snacka om att nätverkande funkar alldeles
utmärkt även på "landsbygden".




Säljtips & Tricks
Mats Olausson från Portalen Interaktiv AB gästades oss och berättade vad som är bra att tänka på när man som företagare vill marknadsföra sig på internet.
Portalen Interaktiv AB äger och driver åtta nischade webbportaler inom området kök, badrum, villa, energi, bygg, trädgård, golv och båt.
80% av befolkningen använder sig av att söka och handla på internet idag, motsvarande 20% i början av 2000-talet. Snacka om ökning.
Mats rådde oss att undvika sk flashsidor på hemsidan för de kommer
i dagsläget längre ner i google sökmotorer.
Andra tips var att skaffa sig många "länkvänner", använda rubriker på hemsidan som talar om vad företaget säljer. Det handlar om att behålla kunden en längre stund på hemsidan så det gäller att göra den intressant, så att det blir många "Klick".
Företag att lita på som arbetar med att få hemsidan så långt upp på söklistan som möjligt är Get updated och ADX.

King & Queen of the Day
Idag hade två av våra gäster förmånen att presentera sig lite längre.
Kevin & Hannas Kök, ett nystartat företag som arbetar med catering och matlagning i alla dess former.
Dom gjorde speciellt reklam för sina annorlunda julmatserbjudande. Vörtbrödscheesecake, jullandgång och mycket, mycket mer. De lagar i dagsläget mat till kursdeltagare och inför olika evenemang ute på Rossö Tipi just nu, hos Maria Rossövik. De letar kök att hyra i Stenungsundsområdet.


1 kommentar:

  1. Monika van den Hoogen17 november 2010 kl. 19:33

    Varje gång vi har våra frukostmöten blir jag så glad att jag gått med detta nätverk. Nya kontakter och mkt kunniga föreläsare som gör att man lär sig ngt nytt på ett enkelt och smidigt sätt.
    Hoppas att fler kommer att vilja delta och uppleva samma sak.
    Tack. Monika Kafé Te & Ting

    SvaraRadera