fredag 11 februari 2011

BQ möte nr.2 - 2011

Business Queens den 9 februari
Våra möten börjar alltid med en härlig frukost bestående bl a nybakat bröd och och nybyggt kaffe och mycket mer läckerheter. Gäster och medlemmar äter en god frukost och får lite tid att mingla med varandra. Kvart över sju startar den officiella delen av mötet. Eva och Lena presenterar BQ och agendan för dagen.

Queen of the Day idag är Charlotte Carsensen. Charlotte startade sitt företag hösten 2010, Carsensens Ordbildning. Verksamheten har tre ben: Frilandsjournalist för en mängd tidningar bl a ST tidningen, Bohuslänningen, Dagen.
Ben nummer två är Översättningar i Tyska, Franska och Engelska. Charlotte har studerat i både Frankrike och Tyskland. I Tyskland läste hon tyska och psykologi på stipendium.
Ben nummer tre är utbildning. Charlotte har arbetat som lärare i både språkundervisning och psykologi.  I sin verksamhet idag hjälper hon elever och studenter med undervisning och läxläsning i tyska och franska.
Charlott brinner för och har stor erfarenhet av språk och andra kullturer och har rest och bott över hela värden. Ni når Charlotte på c.carstensen@live.se Telefon nummer 0733-563150.

Säljtips & Trix hölls idag av Eva Arell. Temat var hur Eva marknadsfört sig från hon startade sitt företag 2003 till idag. Eva är diplomerad samtalterapeut i psykosyntes. Hon berättade hur hon redan tidigt startade med att annonsera i St Tidningen med sin bild 3 ggr i veckan varannan väcka. För att nöta in sitt varumärke och kontinuerligt marknadsföra sig. Eva får många av sina kunder genom denna aktivitet.  En annan aktivitet hon startade tidigt med är att trycka upp pennor med sin logga, alla saknar vi en penna ibland.  Även nätverka är en viktig del för att skapa ett stort kontaktnät. Hon har även sin logga på kläder, bilen för att synas när hon är ute och naturligtvis har hon visitkort, produktblad och en hemsida www.samtalsterapeut.nu Hon nås även på 0705-578647. Eva gifte sig våren 2010 och byte då efternamn från Larsson till Arell. Hon har därför gjort om sin logga under hösten.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar